Οι εχθροί του Σταυρού του Χριστού [κληρικοί & θεολόγοι]



1. Οι σύγχρονοι (οικουμενιστές) Πατριάρχες, Μητροπολίτες, (αρχ)ιερείς: καρεκλοκένταυροι. Τίποτε περισσότερο!

ΚΑΜΜΙΑ πνευματικότητα! Όπου γαρ προέκοψε η γαστέρα (λίπος) εκεί υπεστάλη το πνεύμα Κυρίου.

2. Πατριαρχεία εν χηρεία & δουλεία. Με πρώτο το Οικουμενικό!

3. Αυτό ακριβώς συνέβη και με την μεταγωγή της Θεολογίας σε Θεολογικές Σχολές κατά τα προτεσταντικά πρότυπα (από τους Βαυαρούς μετά το 1821 και όποιους άλλους), όπως ακριβώς με την Διοικούσα προς την όντως πνευματική του Χριστού Εκκλησία. Δηλ. οι Θεολογικές Σχολές υπήρξαν ένας Δούρειος Ίππος με τον οποίο άλωσε ο αντίχριστος διάβολος την Θεολογία και την παρουσίασε όπως ήθελε στον κόσμο. Σήμερα την παρουσιάζει ευθέως ως αντίχριστη (Οικουμενιστική, παπική, ισλαμική κλπ.)

4. Αυτό είναι ολόκληρη η Εκκλησία (και τα συγκοινωνούντα τους δοχεία, οι Θεολογικές Σχολές): μία τεράστια ανίερη κλίκα, σάπια και δαιμονική που απεργάσθηκε, και συνεχίζει, την προδοσία και ανασταύρωση του Χριστού και την Ορθοδοξίας!!! Ο Βαρθολομαίος, οι Αρχιερείς και Εκκλησίες που συμμετείχαν στο συνέδριο στο Κολυμπάρι Κρήτης τον Ιούνιο 2016 κλπ. Αλλά και οι μισθοφόροι ιερείς που συνεχίζουν να μνημονεύουν και να κοινωνούν ή και (ως συνήθως) τους ανίερους (παναιρετικούς) αρχιερείς του Οικουμενισμού δια του συνέδριου στο Κολυμπάρι Κρήτης τον Ιούνιο 2016. Οι ‘θεολόγοι’ επίσης, κατεξοχήν οι καθηγητές πανεπιστημιακού επιπέδου σχολών που λόγω συμφερόντων (και της πλήρους ασχετοσύνης τους) απεργάζονται την αποδόμηση αυτή.

5. Πόσο ατελείωτο ψέμα, σοφιστεία, παρερμηνείες αλλά και απειλές έχουν ξεράσεις οι γραφίδες και στόματα των πατριαρχών, αρχιερέων, ιερέων και ‘θεολόγων’ υπέρ του Οικουμενισμού και του αντίχριστου συνέδριου στο Κολυμπάρι Κρήτης τον Ιούνιο 2016!!!

6. Η διακοπή μνημόνευσης (των παναιρετικών οικουμενιστών αρχιερέων μετά το συνέδριο στο Κολυμπάρι Κρήτης τον Ιούνιο 2016) διακόπτει και την ροή χρημάτων (μισθών κλπ.). Η συνέχιση μνημόνευσης συνεχίζει να φέρει χρήματα… Στους ιερείς και εν γένει κληρικούς

7. Πώς προπαγανδίζουν τα νεοταξικά ΜΜΕ υπέρ της ‘Μητέρας Γης’ δηλ. της λατρείας των νεοταξιτών της Θεάς Γης. Την οποία προωθεί δημόσια και ο Βαρθολομαίος βέβαια. Ο οποίος μεταξύ των αναρίθμητων άλλων που έκανε στο θέμα αυτό του παγανισμού (ειδωλολατρίας) έκανε το ακόλουθο:

Καθιέρωσε ανάμεσα στις αποφάσεις του συνέδριου στο Κολυμπάρι Κρήτης τον Ιούνιο 2016 τις προσευχές στην Εκκλησία για το περιβάλλον, δηλ. την Θεά Γη!!!!

Ας μη αναφερθούμε στην έκδοση βιβλίου του με τίτλο ‘Μητέρα Γη’, στις προσευχές που διοργάνωσε για το περιβάλλον κλπ.

Έσπευσε μάλιστα και ο Δαβίδ Γρεβενών να κάνει εκείνη την μέρα (1.9.17) Λειτουργία μέσα στο δάσος!!!


8. Σύμφωνα με το Πηδάλιο σελ.8 , ζ’ τι επιτίμια συνολικά θα πρέπει να υποστεί ο Βαρθολομαίος από την άθεσμη και αντίΧριστη συμπεριφορά του;!

9. Πολύ (τρις)χειρότεροι από τους κοσμικούς μακράν Χριστού οι Χριστοκάπηλοιοικουμενιστές πατριάρχες, (αρχ)ιερείς, θεολόγοι κλπ. Καθώς κάνουν ό,τι οι κοσμικοί μακράν Χριστού άνθρωποι που αδιαφορούν, παραβαίνουν, χλευάζουν, καταστρατηγούν τις εντολές Κυρίου (μη νηστεία, γενετήσιες άνομες απολαύσεις κλπ.) αλλά ασύλληπτα χειρότερα αδιαφορούν, παραβαίνουν, χλευάζουν, καταστρατηγούν και τους ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας (συμπροσευχές με αιρετικούς, συνέδριο στο Κολυμπάρι Κρήτης τον Ιούνιο 2016 κλπ. κλπ.).

10. Επίκληση στον αντιρατσιστικό νόμο θα πρέπει τώρα να κάνουν οι Ορθόδοξοι!!! Καθώς διώκονται (από την Διοικούσα Εκκλησία) όσοι αντιδράνε στην αποδόμηση και αλλοτρίωση της Εκκλησίας και την μετατροπή της σε πανθρησκεία και συγκρητιστικό (δηλ. δαιμονικό) οργανισμό μετά το συνέδριο στο Κολυμπάρι Κρήτης τον Ιούνιο 2016. Η ίδια Διοικούσα Εκκλησία βέβαια ΟΥΔΟΛΩΣ διώκει τους ιεχωβάδες και η ίδια στην Ελλάδα εκδήλωσε τον θαυμασμό της για τον αντιρατσιστικό αυτό νόμο!...

11. Για τα περισσότερα, αν όχι για όλα, τα κακά στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες φταίει η (εκκοσμικευμένη, διαπλεκόμενη και εντέλει αντίΧριστη) Διοικούσα Εκκλησία.

12. Σήμερα η εποχή που ‘οι λαϊκοί θα είναι ως οι δαίμονες’ καθώς τόσο ανερυθρίαστα και ασύστολα ξανασταυρώνουν τον Χριστό οικουμενιστικά!!! Με κάθε τρόπο, κάθε προθυμία, κάθ ευρηματικότητα κλπ.! Αλλά τα ίδια και χειρότερα πράττουν, αρχηγοί όντες οι (αρχ)ιερείς, αποδεικνύοντας την προφητεία του Αγ.Κοσμά Αιτωλού ‘και οι κληρικοί ως οι λαϊκοί θα γίνουν στους έσχατους χρόνους’ και μάλιστα υπερκερνώντας την: καθώς ομοιάζουν με δαίμονες στον ζήλο και απάθεια με τα οποία ξανασταυρώνουν τον Κύριο!!!